(FOTO) „Circulară” MAI în ajunul protestului din 11 iunie. Polițiștii au sarcina de a stopa toate automobilele din listă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ajunul protestului societății civile la care și-au declarat participarea și câteva formațiuni politice de opoziție, Ministerul Afacerilor Interne ar fi expediat inspectoratelor raionale o „circulară” cu numerele de înmatriculare ale automobilelor activiștilor raionali ai „Partidului Nostru”, fiind dată comanda de a nu permite acestora deplasarea spre Chișinău. Cel puțin asta susține vicepreședintele formațiunii Nicolae Țipovici prezentând și o listă în acest sens pe care ar fi primit-o de la unii polițiști.

„Regimul lui Plahotniuc este în agonie! Conducerea poliției a expediat în toate inspectoratele o „circulară” cu numerele automobilelor activiștilor raionali ai „Partidului Nostru”. Polițiștii au comanda de a reține toate automobilele din această listă sub orice pretext: numere de înmatriculare șterse, lipsa trusei medicale, stingătorului, controlul tehnic al mașinii etc. Mulțumim polițiștilor pentru care onoarea epoleților nu sunt doar cuvinte”, a menționat Țipovici în postarea sa de pe Facebook.

„Degeaba Plahotniuc speră că aceasta ne va opri. Toți la protest pe 11 iunie”, a mai menționat acesta.

1 2 3 4 5 6 7 8

 

Sursa foto: Nicolai Țipovici/Facebook.com


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...