(foto) AutoVAZ anunţă preţul de start pentru modelul Lada Vesta CNG

AutoVAZ anunţă preţul de start pentru versiunea “bio” a modelului Vesta, la jumătate de an după ce aceasta a intrat în producţia de serie. Modelul adaptat pentru funcţionarea atât cu benzină, cât şi cu gaz natural comprimat (metan), a fost construit iniţial pentru clienţi corporativi, însă acum îl poate comanda oricine doreşte.

Constructorul auto din Federaţia Rusă se laudă că o astfel de maşină poate merge cu ambele rezervoare pline până la 1.000 de kilometri.

Rezervorul metalic pentru gaz se află în portbagaj, exact în spatele spetezei banchetei din spate. Acesta are un volum de 90 de litri şi este capabil să încarce până la 18 metri cubi de metan.

La exterior o Lada Vesta CNG se deosebeşte de un model obişnuit doar prin dimensiunile mai mari ale buşonului rezervorului de combustibil, lângă care a mai apărut o supapă de încărcare cu gaz.

În habitaclu există un buton special prin care se poate alege tipul de carburant dorit. În cazul în care metanul se termină, sistemul va comuta automat alimentarea cu benzină.

După cum afirmă AutoVAZ, folosirea gazului natural comprimat este benefică pentru duraţa de viaţă a propulsorului. Dacă tot am menţionat despre motor, sub capota acestui model se ascunde o unitate de 1.6 litri. Atunci când funcţionează pe benzină puterea ajunge la 106 cai, însă când pe bază de metan – 96 CP.

O Lada Vesta CNG poate fi comandată în Federaţia Rusă în mai multe nivele de echipare. Preţul minim porneşte de la 8.856 euro.

Classic / Start609.900 ruble (8.856 euro)
Comfort628.900 (9.132 euro)
Luxe691.900 (10.047 euro)
Luxe / Multimedia715.900 (10.395 euro)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/