11 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 8 iunie

summer

Vara este sezonul distracției, de aceea vrem ca să petreceți un timp cât mai frumos. Vedeți mai jos lista noastră de recomandări.

#1. Dezbatere Publică: Biserica și Egalitatea de Gen

Platforma pentru Egalitate de Gen vă invită la Dezbaterea Publică: Biserica și Egalitatea de Gen, care va avea loc în data de 8 iunie 2017, ora 11:00, în incinta sediului Promo-LEX (Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 127).

Evenimentul are drept scop sensibilizarea tuturor actorilor cu privire la dreptul la egalitatea de gen şi neadmiterea discriminării în bază de sex în toate sferele vieţii. Detalii pe Facebook.

#2. Ceremonie De Închidere Hogwarts Debate

Magie, vrăji, prieteni și debate! Debate Academy vă invită la ceremonia de închidere a cursului de mentorat „Hogwarts Debate”. Când? 8 iunie ora 15:00. Unde? Biblioteca „Onisifor Ghibu”. Detalii în evenimente

#3. „Cel mai bun plan de afaceri”, ediția 2017

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, cu suportul financiar al Fundaţiei „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein”, au onoarea să Vă invite la finala concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”, ediția 2017.

Evenimentul se va desfășura pe 8 iunie 2017, ora 10.00, la Academia de Studii Economice din Moldova, blocul «F», str. Banulescu-Bodoni, 61, mun. Chișinău. Creșterea „salciilor energetice”, reutilizarea cauciucurilor auto, fabricarea materialelor deosebite din ghips, creșterea melcului de vie – sunt doar câteva dintre ideile de afaceri care vor fi prezentate la eveniment.

#4. Muzica românescă de pe ambele maluri ale Prutului

Sabin Pautza Divertisment nr.2. Dmitii Șostakovici Concertul nr.1 pentru violoncel și orchestră. Dan Dediu Primavera. La Filarmonica Națională la ora 18:00, detalii pe Facebook.

#5. Muzică live saxofon

Sunteți așteptațu joi, 8 iunie 2017, orele 18.00, să petrecem o seară romantică cu muzică cântată la saxofon! Detalii în eveniment.

#6. Fashion Soirée Resort Collections 2017

Cel mai fresh eveniment din lumea modei și a mondenului își deschide ușile! Vă invităm să vă bucurați de un Fashion Soirée Resort Collections 2017 marca „Din ♥ Branduri de Moldova”. O seară de vară în compania designerilor autohtoni și a unui public select. Vă așteptăm cu vinuri răcoritoare și ținute ideale pentru zilele călduroase, prezentate de 65 de personalități autohtone, vedete, politicieni, dar și membri ai comunității diplomatice. Locația este, din nou, una inedită și ultracentrală – aleea verde și plină de farmec din fața restaurantului Pani Pit, 18:00. Detalii pe Facebook.

#7. E Rândul Tău să Scapi din Cursa Șobolanului!

Orice membru CASHFLOW Club are ca scop principal să devină liber financiar. Dacă ești ca noi, atunci e rândul tău să scapi din cursa șobolanului. Vino , Joi, 8 iunie, ora 18.30 la PartyZan game club și învață cum să investești, să cumperi active, și cum să te comporți în diferite scenarii de investiții. Timp de 3 ore poți testa diferite strategii de construire a bogăției fără a utiliza bani reali, cu ajutorul jocului Cashflow creat de Robert Kiyosaki, într-un mod vesel și cu oameni pozitivi! Detalii în eveniment.

#8. Chisinau Toastmasters Club’s Meeting

La ora 18:30, la Biblioteca Publica de Drept, filiala BM „B.P.Hasdeu”. Detalii pe Facebook.

#9. Descoperim Chișinăul împreună cu /pas/

Acțiune dedicată Zilei Internaționale a Copilului, la ora 18:30, la Parcul Afgan, detalii în eveniment.

#10. Funky Moon: JazzJazz

Dacă e joi și îți plac ritmurile de jazz atunci Funky Moon te invită la petrecere. Incendiem seara cu un pocal de vin rece! Avem și BBQ pentru cei flămânzi și pofticioși! Ne vedem la petrecere! Intrare liberă! 20:00, la Funcky Mamaliga Hostel. Detalii pe Facebook.

#11. Mumia 3D la Cinema Patria

Protagonistul filmului este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA, Tyler Colt. Misiunea sa, aceea de eliminare a unui grup terorist ascuns într-un buncăr, îl poartă în deșertul irakian. Pătrunde astfel într-un loc magic, unde puternice și misterioase forțe îi întorc pe militari unul împotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapă cu viață. Pătrunzând tot mai adânc în străvechiul și misteriosul mormânt ce a fost luat drept buncăr, acesta descoperă un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vieții veșnice) și Ochiul lui Horus. Aici, Tyler este mânat de forțe magice să deschidă sarcofagul. Însă în momentul în care introduce mâna în interiorul acestuia, este pe loc marcat cu un simbol în formă de stea. De aici înainte, mintea îi este blestemată cu viziuni ale lui Ashurbanipal, Regele Asiriei… Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente