Schemă de contrabandă cu țigări, deconspirată de oamenii legii; Colaboratori ai Poliției de Frontieră, implicați

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, oficiul „NORD”, în comun cu angajaţii Poliţiei de Frontieră, Direcţia Nord,au constatat faptul existenței unui grup infracțional, care organiza transportarea produselor de tutungerie peste frontiera moldo-română, din regiunea localităților de nord a țării.

Articolele de tutungerie erau pregătite și împachetate în colete special adaptate, se păstrau pe diferite adrese, pentru ca ulterior a fi trecute ilegal peste frontiera de stat.

S-a stabilit că grupul de persoane, printre care și colaboratori ai Poliției de Frontieră, ce activează pe teritoriul de nord al țării, în r-nul Lipcani, au implementat o schema frauduloasă bine organizată în transportarea țigărilor prin contrabandă, peste frontiera vamală în proporții mari și deosebit de mari, cu suportul persoanelor publice susmenționate.

Astfel, astăzi Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de comun cu angajaţii Poliţiei de Frontieră, Direcţia Nord, efectuează percheziții la domiciliul membrilor grupului infracțional, fiind reținute 4 persoane, 2 dintre care sunt inspectori a poliției de frontieră.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...