Andrei Năstase şi-a reiterat îndemnul lansat către cetăţeni de a veni duminică, 11 iunie la protestul antiguvernare organizat de societatea civilă.

Este bine să înţelegem şi noi că avem dreptul la o viaţă mai bună, la un viitor mai bun pentru copiii noştri aici acasă şi eforturile noastre pe plan internaţional trebuie susţinute şi pe plan internaţional. Este de datoria noastră să ne manifestăm ca şi cetăţeni şi să ieşim pe 11 iunie. Fac un apel către simpatizanţii Platformei DA să ne vedem la monumentul lui Ştefan Cel Mare la ora 11:30, apoi o să mergem în mod organizat la marele proteste împotriva acestei guvernări”, a spus liderul Platformei DA, care a ţinut să adauge că protestul nu se va rezuma doar la nemulţumirea faţă de intenţiile tandemului PD-PSRM de a schmba sistemul electoral.

„Republica Moldova se sufocă nu doar de încercările guvernării de a schimba sistemul electoral. Se sufocă în sărăcie şi mizerie. În ultimul timp, şi în gunoaie. Suntem o ţară care a devenit cunoscută în lume doar prin lucruri foarte proaste, o ţară bântuită de corupţie şi sărăcie”, a mai spus Andrei Năstase.