Elevii care învață în România și iau 10 la BAC vor avea acces gratuit la UNTOLD

IMG_9246
Foto: themediananny.nl

Absolvenții din România care vor obține 10 la examenul de bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile NEVERSEA din Constanța și UNTOLD de la Cluj-Napoca. De asemenea, cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, transmite mediafax.ro.

Organizatorii UNTOLD au anunţat, că şi în acest an continuă tradiţia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Astfel, tinerii pot achiziţiona abonamentul la UNTOLD cu o reducere de 150 de RON plus taxe din preţul final al abonamentului, în timp ce la abonamentul la NEVERSEA primesc o reducere de 195 de RON, plus taxe.

Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 şi să completeze corect formularul cu adresa de mail validă, unde va primi abonamentele achiziţionate.

În campania de anul trecut 65 de absolvenţi din România care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2016, UNTOLD. Alţi peste 3.500 de tineri au primit reducere la abonament.

Festivalul UNTOLD are loc între 3 – 6 august la Cluj-Napoca, iar festivalul NEVERSEA este programat să se desfăşoare între 7 – 9 iulie, la Constanţa. În această perioadă tu poți fi voluntar la aceste două festivaluri, astfel dacă vrei să cunoști oameni noi, să înveți cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, să te distrezi la maxim, înscrie-te pe site-ul oficial al festivalului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente