18:18:20 25.04.2024
Stiri

FOTO // Vedete despre care NU ştiai că au boli grave

Monden 07.06.2017 12:30 Vizualizări3169 Autor: Ziarul National


FOTO // Vedete despre care NU ştiai că au boli grave sursa: eva.ro

Chiar și atunci când devii faimos, rămâi totuși un simplu om și te confrunți cu aceleași probleme ca toți oamenii, mai ales atunci când vine vorba despre sănătate.

Dar atunci când lupți cu o boală serioasă, iar mai apoi îți dedici o parte din timp ajutându-i pe cei care se confruntă cu aceeași problemă, meriți pe deplin statutul de vedetă. Iată mai jos câteva vedete despre care nu ştiai că au boli grave:

Julia Roberts

Actrița se luptă cu boala Werlhof, iar chiar și cea mai mică tăietură îi poate provoca sângerări masive. În ciuda acestui fapt, Julia joacă în filme, primește premii importante și este mamă a trei copii. Știind de câtă tărie și de câți bani este nevoie pentru a lupta cu o boală așa de gravă, Julia își face timp pentru a-i ajuta pe cei în nevoi, ea fiind ambasador al bunăvoinței din partea UNICEF.

Ben Stiller

Celebrul actor de comedie a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori, urmară de ședințe de chimioterapie. Potrivit lui Ben, mai întâi a intrat în panică apoi s-a liniștit după ce a aflat că boala era într-o fază incipientă. După ce a revenit la viața normală, Ben Stiller s-a implicat în sprijinirea celor care aveau nevoie de recuperare. El acordă sprijin pentru 25 de organizații, inclusiv Cancer Research Institute și Cancer Patient Support Foundation.

Toni Braxton

Cunoscuta cântăreață și deținătoare a cinci premii Grammy suferă de lupus eritematos sistemic, o afecțiune care determină sistemul imunitar al organismului să-şi atace propriile celule. După ce a aflat despre boală, Toni s-a implicat în ajutorarea persoanelor care suferă de aceeași boală. În ciuda bolii, Toni Braxton continua să cânte, aducând bucurie milioanelor de ascultători.

Daniel Radcliffe

Îndrăgitul actor din Harry Potter suferă de dispraxie, o boală destul de serioasă care afectează capacitățile de coordonare motrică, dar care poate duce și la deficiențe de vorbire. Experiența pe care a acumulat-o legată de boala de care suferă îi permite să le dea sfaturi celor care suferă de aceeași maladie. Daniel îi încurajează să nu-și piardă încrederea în sine, pentru că și pentru el încrederea în sine a fost cel mai mare aliat.

Lady Gaga

Controversata cântăreață suferă de lupus eritematos sistemic. Într-o postare pe rețelele de socializare, Lady Gaga povestește despre băile cu gheață, împachetări în folie și alte metode complicate de tratament. Cunoscând pe propria piele problemele cu care se confruntă oamenii diagnosticați cu această boală, Lady Gaga donează în mod regulat bani și îi sprijină pe cei care au nevoie de suport moral.

Michael Carlyle Hall

În anul 2010, actorul care a făcut un rol remarcabil în pielea personajului Dexter, a aflat că are leucemie. Povestind prin ce a trebuit să treacă, actorul declara că regretă sincer că nu toată lumea poate să beneficieze de tratamentul cel mai bun. Pentru a veni în sprijinul acestor oameni, Michael a devenit reprezentantul oficial al Leukemia & Lymphoma Society, o asociație care finanțează cercetările privind vindecarea cancerului si care oferă sprijin oamenilor bolnavi.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md