Recomandări de evenimente pentru o zi călduroasă de miercuri, 7 iunie

Q8495KXK6Y
Foto: Nick Karvounis

Miercuri nu e zi de BAC, e doar o zi frumoasă de vară pe care puteți să o petreceți făcând lucruri interesante. Tradițional, echipa #diez are câteva recomandări de evenimente pentru voi, în această zi.

#1. ITCoffee #107 [Season 2 Episode 7]

Cafeaua de dimineață se ia împreună cu prietenii tăi IT-iști. La Panna Cotta, începând cu ora 09:00 se vor discuta cele mai interesante subiecte din lumea digitală. Află detalii pe pagina de Facebook.

#2. Ce facem cu marcajele rutiere din mun. Chișinău?

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează cea de a patra audiere publică pe subiectul îmbunătățirii infrastructurii și transportului din mun. Chișinău. În cadrul evenimentului se va discuta propunerea de îmbunătățire a marcajului rutier din capitală.

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați miercuri, 7 iunie 2017, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bl. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83. Audierea publică se va desfășura în intervalul de timp 17:30-19:00.

Detaliile despre eveniment pot fi urmărite aici.

#3. Impozite şi taxe la cină

Compania Vioser Consulting, vă invită la următoarea ediţie „Impozite și taxe la cină”. Dacă ești interesat de aspecte ale contabilității, ești invitat să te alături. Participarea la eveniment este gratuită, în baza înregistrăriiEvenimentul are loc începând cu 17:30 la Biblioteca „B.P. Hașdeu”. Urmăriți detaliile pe Facebook.

#4. Hexis & Cabal live at Spălătorie

Dacă aveți poftă de niște hard rock pe seară, atunci locația potrivită este Teatrul Spălătorie. Evenimentul începe la ora 18:30. Întregul program îl puteți vedea aici.

#5. IQuiz-263 Первая рейтинговая игра 23 сезона

Seara de la 20:00, este timpul pentru o nouă ediție de IQuiz. Dacă vrei să-ți testezi inteligența și să-ți încălzești creierul nițel, află aici cum poți participa. Evenimentul are loc la berăria „Draft”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente