Poliția a stabilit identitatea celei de-a treia victime de pe London Bridge. Tânăra încerca să ajute pe cineva rănit

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliția metropolitană din Londra a identificat marți o a treia victimă a atentatului de pe London Bridge. Este vorba despre Kirsty Boden, o australiancă în vârstă de 28 de ani, care lucra în sistemul medical și trăia la Londra de mai mult timp. Potrivit presei, ea ar fi fost atacată în timp ce încerca să ajute o altă persoană.

Tânăra ar fi originară din Loxton, aflat la 250 de kilometri est de Adelaide, și ar fi studiat pentru a deveni asistentă medicală la Universitatea Flinders, înainte de emigra în Marea Britanie.

„Kirsty a fost iubită și adorată de familia ei, de prieteni și de iubit (…). În timp ce a fugit spre pericol, într-un efort de a ajuta oamenii de pe pod, din păcate Kirsty și-a pierdut viața”, a afirmat Poliția britanică într-un comunicat, relatează The Guardian.

Șapte persoane și-au pierdut viața, în vreme ce alte 48 au fost rănite după ce trei atacatori au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe London Bridge, înainte de a-i ataca pe trecători cu mai multe cuțite în zona Borough Market.

Autoritățile britanice au reușit să-i ucidă pe jihadiști la aproximativ opt minute după declanșarea carnagiului, după ce au tras peste 50 de gloanțe în direcția acestora.

Forțele de ordine au arestat 12 persoane în legătură cu atacul, dar le-au eliberat pe toate fără acuzații.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...