(foto) Echipa din Criuleni a luat cupa turneului republican de mini-fotbal între fete „Speranța”

Безыdмянныgй

Echipele din Criuleni și Cantemir au disputat finala Turneului Republican de mini-fotbal între fete „Speranța” cu genericul „Nu consum de alcool, nu consum de droguri!”. Pe terenul sportiv al taberei de odihnă „Cristiano” din satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni, gazdele competiției au repurtat victoria cu scorul de 3-1, la pauză 2-1, și au intrat în posesia cupei „Speranța”, instituite de Ministerul Tineretului și Sportului.

Golurile pentru echipa campioană au fost marcate de Adela Crijanovschi, Bianca Parfenii și Sanda Luchian. Golul de onoare pentru jucătoarele din Cantemir a fot înscris de Beatricia Cabac.

Безыdfsмянный

Comitetul de organizare a turneului a remarcat activitatea colegiului de arbitri, care a dat dovadă de corectitudine și respect față de toate participantele la turneu.

Competiția a fost orgnizată de Ministerul Tineretului și Sportului în comun cu Ministerul Euducaţiei şi Federaţia Moldovenească de Fotbal, reunind în localitatea de pe malul Nistrului 12 echipe, formate din  eleve din şcoli, gimnazii, licee cu anul naşterii 2004-2006, din diferite localităţi ale ţării.

Безымянный

Întrecerile au fost consacrate  “Zilei Internaţionale a Copilului” şi au avut drept  scop antrenarea copiilor în practicarea sistematică a exerciţiilor fizice şi a fotbalului pentru fortificarea sănătăţii, precum şi stimularea activităţilor extraşcolare din instituţiile de învăţământ preuniversitar din Republica Moldova.

Безымяннfbый Бsssезымянный

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente