Între 120 și 135 de milioane de euro; Cât oferă marile echipe europene pentru Mbappe

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cluburile Real Madrid, Manchester United şi Manchester City au pregătit sume uriaşe de bani pentru transferul noului star al fotbalului european, francezul Kylian Mbappe de la AS Monaco, informează dailymail.co.uk.

Real Madrid pare dispusă să ofere cea mai mare sumă pentru transferul francezului de 18 ani, 135 de milioane de euro, aceasta fiind a treia ofertă pe care spaniolii o fac celor de la Monaco. Grupările din Machester, United şi City, s-au înscris şi ele în cursa pentru semnătura tânărului atacant, cu prime oferte de 130 de milioane de euro, respectiv 120 de milioane de euro.

City, cel puţin, trebuie să ridice suma, după ce AS Monaco a refuzat o ofertă de 120 de milioane de euro pentru internaţionalul francez. Patronul clubului monegasc Vadim Vasliev nu a dat numele clubului care a venit cu această propunere.

Mbappe a marcat 26 de goluri şi a dat 14 pase decisive în toate competiţiile în sezonul 2016/2017 pentru AS Monaco, el având contract până în 2019. Cel mai scump transfer din istoria fotbalului este cel al lui Paul Pogba, trecut de la Juventus la Manchester United pentru 105 milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...