(foto) Etapa a III-a a Cupei Mondiale: Cine sunt sportivii moldoveni care au cucerit medaliile de argint la kaiac-canoe

chaampio

Sportivii moldoveni Ilie Sprînceanu și Oleg Nuță au cucerit medaliile de argint în cadrul etapei a III-a a Cupei Mondiale la kaiac-canoe, concurs disputat în orașul Belgrad. În lupta pentru un loc pe podiumul de premiere pe distanța de 500 de metri canoiștii noștri au cedat doar concurenților din Polonia.

Ilie Sprînceanu și Oleg Nuță i-au întrecut pe distanța de sprint pe campionii olimpici din Germania. În capitala Serbiei se va disputa și Campionatul Europei la kaiac-canoe, juniori și tineret, concurs programat în perioada 20-24 iunie, scrie olympic.md.

champ

Dimitriana Surdu, participantă la Jocurile Olimpice RIO 2016, și-a confirmat potențialul înalt în cadrul campionatului Open al României, disputat la Cluj- Napoca. În concursul la aruncarea discului Dimitriana și-a asigurat locul I cu rezultatul de 53.04.

champions

Andrian Mardare a stabilit un nou record național la aruncarea suliței în cadrul Competițiilor Internaționle de atletism din orașul Praga, 83.71. Medalia de argint din capitala Cehiei și noua performanță națională constituie confirmarea normativului de calificare pentru Campionatul Mondial, programat în luna august în orașul Londra.

cam

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente