(VIDEO) „Mister” dezlegat: Iată de ce Putin a făcut glume pe seama lui Dodon, la Sankt Petersburg

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele rus Vladimir Putin nu a glumit pe seama șefului statului Igor Dodon, când a declarat în cadrul Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg că acesta știe mai multe despre implicarea Rusiei în alegerile din alte țări.

Șeful statului a declarat astăzi că, de fapt, Putin nu ar fi glumit pe seama lui, deoarece înainte de conferință cei doi ar fi discutat, iar spusele lui Putin se încadrează în contextul celor discutate.

„Nu a fost glumă pe seama cuiva. Noi am avut o discuție de 20-25 de minute înainte de ședința plenară a Summit-ului de la Sankt Petersburg, în cadrul căreia am abordat mai multe subiecte, inclusiv cele ce țin de implicarea în unele alegeri din regiune. Din aceste considerente a făcut acea declarație”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: (VIDEO) Dodon, luat peste picior de Putin. „Întrebați-l pe Dodon, el știe mai bine!”

Întrebat ce crede, totuși, despre implicarea Federație Ruse în campaniile electorale din alte țări, Dodon a declarat că „nu cred că se implică”.

„Nu cred că se implică. Eu cred că trebuie să ne uităm la cei care se implică destul de activ în campaniile electorale inclusiv din Republica Moldova, dar la sigur mai puțin din partea Federației Ruse”, a adăugat Dodon, evitând să mai răspundă la întrebări.

De menționat că în cadrul Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg președintele rus Vladimir Putin a făcut o glumă pe seama lui Igor Dodon. S-a întâmplat în cadrul unui panel de discuții când moderatoarea evenimentului l-a întrebat pe premierul Indiei, prezent la eveniment dacă crede în ceea ce spune anterior Vladimir Putin precum că Rusia nu se implică în alegerile din alte țări. „Dvs. credeți în asta?!” a fost întrebarea către premierul indian.

Vădit amuzat, Vladimir Putin a decis să răspundă el la întrebare. „Întrebați-l pe Dodon, el știe mai bine!”, a spus liderul de la Kremlin.

Se pare că răspunsul l-a amuzat și pe Igor Dodon care era pe aceeași scenă.

Nici Igor Dodon, nici Administrația prezidențială nu au comentat deocamdată această glumă deocheată a liderului de la Kremlin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...