Pretorii sectoarelor s-au plâns la şedinţa Primăriei capitalei că muncitorii sunt epuizaţi şi că au un volum prea mare de lucru. Situaţia cea mai gravă, spun ei, se atestă în sectoarele Botanica şi Râşcani. 

Abia revenit la Primărie după ce s-a aflat în arest la domiciliu, viceprimarul Nistor Grozavu le-a cerut explicaţii subalternilor privind lichidarea consecinţelor în urma calamităţilor de la sfârşitul lunii aprilie. 

În replică, pretorii de sector spun că muncitorii lucrează non-stop şi că sunt deja istoviţi.

De ajutor au nevoie şi angajaţii de la Spaţii Verzi, care au reuşit să cureţe în totalitate de crengi doar Grădina Publică Ştefan cel Mare, Parcul Catedralei Metropolitane şi Parcul de pe strada Sarmizegetusa.

Nici lucrările de restabilire a iluminatului public pe străzi şi în curţile blocurilor nu au avansat foarte mult. Peste 45 la sută dintre piloni nu au fost încă reinstalaţi.

În urma ninsorilor abundente de pe 20 şi 21 aprilie, pentru a lichida urmările calamităţii naturale, au fost mobilizaţi atât angajaţii serviciilor municipale, cât şi salvatorii, carabinerii, militarii, dar şi reprezentanţii unor firme private.