A fost inițiată o procedură de investigare pe marginea incidentului în care un avion a aterizat în câmp la Chișinău

foto
Foto: facebook/Iolanta Mura

În seara zilei de 4 iunie, un avion al companiei TAROM a ieșit de pe pistă atunci când a aterizat. La bordul avionului se aflau 39 pasageri. În acest context Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor informează că pe marginea acestui a caz a fost pornită o procedură de investigare.

Comisia permanentă de investigare a incidentelor și accidentelor aeronautice a demarat procedura de investigare a incidentului aeronautic pe cursa București-Chișinău, din 4 iunie 2017, ora 18:12, cu implicarea unei aeronave a companiei române TAROM, care în timpul efectuării manevrei de aterizare a ieșit de pe pista Aeroportului Internațional Chișinău.

Specialiștii din cadrul comisiei pentru investigarea incidentelor și accidentelor aeronautice împreună cu reprezentanții companiei aeriene TAROM, de la Chișinău,  s-au deplasat la fața locului pentru a acumula informații și probe în anchetă.  Totodată, astăzi, a fost delegat un expert din cadrul Centrului de Investigații  și Analiză  pentru Siguranța Aviației Civile, de la București pentru asigurarea suportului în vederea determinării cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea incidentului a aeronavei TAROM .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente