Recomandări de evenimente pentru marți, 6 iunie

RN1NPCIU8D
Foto: Julia Caesar

Deja au trecut 5 zile din prima lună a verii, iar soarele, căldura și evenimentele nu se sfârșesc. Astfel, pentru o nouă zi frumoasă de vară, noi îți recomandăm 5 evenimente la care să te simți relaxat și să petreci timpul util.

#1 Zilele Muzicii Noi

Orchestra națională de cameră te invită la un concert cu soliștii Tatiana Costiuc (soprană), Vasilii Moscvitin (marimba), dirijor Vladimir Andrieș. În program vor fi creații de Ciolac, Negruța, Burlea, Cotruță, Rosauro.

Biletele pot fi cumpărate la casa de bilete a Sălii cu Orgă – 022 22 25 28 și online – www.iticket.md.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de FACEBOOK a acestuia.

#2 Wine Friendly: La vie en Rose

Vinurile preferate trebuie completate cu gustări apetisante! Vino la o nouă degustare de vinuri marca Wine Friendly, care se va desfășura în localul OSHO bar&kitchen pe data de 6 iunie, începând cu ora 19:00. Simte viața în rosé!

Rezervările se fac la nr. 069446444, prețul unui bilet este de 300 de lei.
Mai multe detalii afli pe pagina de FACEBOOK a evenimentului.

#3 Public Speaking & Leadership organizat de Top Toastmasters Club

Seara va fi plină de surprize din partea organizatorilor, printre oratori se numără: Marcela Smeșnoi –  CCM, “Persuade With Power” și Andrei Bușmachiu – „Persuasive Speaking “Conquering the ‘Cold Call”.

De asemenea, la ședința din 6 iunie, vor fi organizate alegeri pentru Board-ul 2017-2018. Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu”. Mai multe detalii găsiți AICI.

#4 Savurează procesul/ Meetlab

MEETLAB este un proiect interdisciplinar despre artă și tehnologie, care te invită pe 6 iunie 2017, ora 19:00 – 20:00 să acoperi golul tehnic dintre arhitecți și clienți.

Evenimentul va avea loc la Casa Zemstvei Guberniale, str. Al. Şciusev 103. Pentru mai multe detalii accesează pagina de FACEBOOK a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente