Vrei să faci graffiti? Participă la atelierul organizat de UnArtOraș și învață de la cei mai buni

mmm

Cât de fain este atunci când ieri ai trecut pe lângă un perete gol şi neînsemnat, iar astăzi el a prins viaţă cu diverse culori şi forme? Graffitiul ca artă, poate transforma cu adevărat un loc sumbru într-o lume imaginară, cu diverse contraste rupte din poveste. Dacă ești și tu de acceași părere, atunci trebuie să ajungi la Graffiti Workshop.

Workshopul, organizat de iHUB și UnArtOraș, va fi susținut de Dmitrii Potapov, care are în spate peste 10 ani de experienţă în cultura graffiti şi artă, a readus la viaţă Hotelul Naţional, Stadionul Dinamo, IHUB Chişinău şi multe alte locuri ale oraşului. El va vorbi despre diferenţa dintre artele stradale, bombing, tagging şi cunoştinţe generale despre arta străzii.

În cadrul workshop-ului, participanții vor învăța despre istoria mișcării graffiti-ului, stilurile și tehnicile folosite de renumiții artiști stradali din lume. Mai mult ca atât, moderatorul va povesti despre ce clădiri și obiecte nu trebuie să fie atinse și în ce condiții se permite pictarea pereților. În ziua de duminică, echipa IHUB a creat 15 pereți artificiali care vor fi folosiți drept suport pentru practica participanților la workshop. Oaspeții vor primi baloane cu spray și vor experimenta pe pereți tehnicile de tagging, flopping, bubble/throw up, oldschool, newschool.

guliver

Dacă vrei să participi, intră pe pagina de facebook a evenimentului și află toate detaliile despre el. Nu uita că trebuie să completezi un formular, iar intrarea la eveniment este contra-cost.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente