(VIDEO) Critici la adresa lui Dodon. Maia Sandu: S-a identificat în mod lamentabil cu un agent de influență al Rusiei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu îl critică pe președintele Igor Dodon, declarând că s-a identificat în mod lamentabil cu un agent de influență al Federației Ruse.

Maia Sandu declară că șeful statului s-a identificat în mod lamentabil cu un agent de influență al unui stat străin, în timp ce a uitat cu desăvârșire interesele propriei țări.

„Igor Dodon a ajuns un soi de președinte „de companie” pentru liderul de la Kremlin, fiind acceptat la diverse evenimente pentru a demonstra că Rusia nu este izolată de restul lumii. A ajuns să se identifice în mod lamentabil cu un agent de influență al unui stat străin, ignorând cu desăvârșire interesele propriei țări”, se arată într-un mesaj al Maiei Sandu.

Deși nu a făcut trimitere la temeiul mesajului, e de menționat că în cadrul Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg președintele rus Vladimir Putin a făcut o glumă pe seama lui Igor Dodon. S-a întâmplat în cadrul unui panel de discuții când moderatoarea evenimentului l-a întrebat pe premierul Indiei, prezent la eveniment dacă crede în ceea ce spune anterior Vladimir Putin precum că Rusia nu se implică în alegerile din alte țări. „Dvs. credeți în asta?!” a fost întrebarea către premierul indian.

Vădit amuzat, Vladimir Putin a decis să răspundă el la întrebare. „Întrebați-l pe Dodon, el știe mai bine!”, a spus liderul de la Kremlin.

Se pare că răspunsul l-a amuzat și pe Igor Dodon care era pe aceeași scenă.

Nici Igor Dodon, nici Administrația prezidențială nu au comentat deocamdată această glumă deocheată a liderului de la Kremlin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...