(VIDEO) Detalii șocante despre teroriștii din Londra: „A apărut într-un documentar despre jihadiștii din Marea Britanie”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Atentat Londra. Au apărut noi imagini cu cei trei jihadiști împușcați în piața Borough Market, dar și informații surprinzătoare despre aceștia. Unul dintre teroriștii de la Londra a apărut într-un documentar despre jihadiștii din UK, potrivit The Independent.

Atentat Londra. Unul dintre atacatorii de pe London Bridge, al căruii nume nu a fost dat presei, ar fi apărut în prealabil într-un documentar pe canalul Channel 4 despre jihadiștii din Marea Britanie.

Tânărul de 27 de ani poate fi văzut în imaginile de mai jos întins pe trotuar după ce a fost împușcat mortal de unul dintre polițiști.

Jihadistul cu pseudonimul „Abz” a apărut fluturând un steag Isis într-un parc din Londra în emisiunea „The Jihadis Next Door”, un documentar din 2016 despre comportamentele și motivațiile extremiștilor britanici.

Poliţia britanică a anunţat că cunoaşte identitatea celor trei atacatori care au ucis 7 persoane şi au rănit alte 48 pe podul London Bridge, dintre care 21 se află în stare critică. Se fac noi percheziţii, luni dimineaţă, la două locuinţe din estul Londrei şi au fost reţinute alte persoane.

Poliţia metropolitană londoneză a anunţat că va face publice numele celor trei terorişti imediat ce „va fi posibil din punct de vedere operaţional”, potrivit BBC News.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...