Vrei la Festivalul Art-Labyrinth? Contribuie și tu la organizarea ediției din acest an

10409346_317007008456291_2069503031730670439_n-620×342

Din 2008, festivalul Art-Labyrinth adună mii de oameni, printre care sute de turiști, în diferite locații din țară. În acest an, evenimentul a fost planificat pentru perioada 3-9 iulie, însă pentru a pune la dispoziția vizitatorilor un program divers și la cel mai înalt nivel, așa cum am fost obișnuiți până acum, organizatorii au nevoie de suport financiar.

Pentru a aduna banii necesari, echipa Art-Labytinth a lansat o campanie de fundraising, prin intermediul căreia a reușit deja să adune $585. Suma însă ajunge doar pentru a asigura minimul necesar, pentru a organiza un program divers și la nivelul așteptărilor, echipa are nevoie de:

#$2000 – care vor permite amenajarea unei scene decente pentru concertele muzicale și vor moderniza echipamentul

#$3000 – vor permite organizarea unui nou nivel de artă vizuală, îmbunătățind imaginea festivalului

#$4000 – vor permite utilizarea gunoiului de lângă Verezheni, transportul complet și crearea unui sistem adecvat, durabil de reciclare, care să dureze 5 ani, în colaborare cu sătenii și autoritățile locale

#$5000 – vor permite modernizarea întregului program cultural al festivalului, plantarea copacilor pe fostul depozit din Verezheni și geamuri ecologice pentru fiecare participant.

#$7000 – $10.000 – vor permite modernizarea structurii organizatorice a festivalului, investiții în dezvoltarea pe termen lung a proiectului Art-Labyrinth, amenajaea unui nou spațiu cultural decent în Chișinău, unde pe parcursul întregului an vor fi implementate concepte de cultură și artă alternativă.

Și lista continuă… Până a ajunge la această sumă este nevoie de susținerea financiară a mai multor oameni. Dacă vrei să donezi pentru ca evenimentul să aibă loc la cel mai înalt nivel și în acest an, o poți face aici.

Festivalul de vară Art-Labyrinth este un eveniment anual, care se desfășoară în sânul naturii, in cele mai pitorești locuri ale Moldovei.  Festivalul are loc 7 zile, și numără cca 2000 de vizitatori. Proiectul nu este unul comercial, acesta este organizat datorită unui grup de oameni, care cred, că arta și muzica pot aduce schimbări pozitive și inspirație în viața fiecăruia.

Primul Festival Art-Labyrinth a avut loc în 2008, de atunci însă echipa organizatorică a parcurs un drum lung și interesant.  Pe parcursul a tot acest timp festivalul a reușit să-și formeze un public propriu, care vine din an în an. Evenimentul însă este popular și adună mulți oameni care vin pentru prima dată.

Fiecare ediție a festivalului se desfășoară în diferite locații din țară, regula însă este ca fiecare loc nou să fie în natura «sălbatică», obligatoriu necunoscut de turiști, astfel, aproape toti vizitatorii descoperă de fiecare dată cele mai frumoase locuri din Moldova. Noi considerăm locul ca fiind «principalul participant», el în mare parte determină, cum va fi festivalul în acest an.

Mai multe detalii despre festival, găsești pe site-ul oficial. Urmăriți mai jos un video despre Art-Labyrinth Summer Festival.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente