PSRM cere convocarea de urgență a CMC privind problema deșeurilor: Situația nu mai poate fi tolerată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău solicită convocarea de urgență a ședinței CMC privind problema evacuării deșeurilor în capitală. Potrivit consilierilor socialiști, problema necesită a fi soluționată imediat, în caz contrar este posibil orice, inclusiv o epidemie sau catastrofă ecologică.

„Oamenii plătesc pentru evacuarea gunoiului la timp, pe ei nu-i interesează cum această problemă este rezolvată. Este problema autorităților atât la nivel central, cât și la nivel local, ca lucrurile să meargă așa cum trebuie, și nu așa cum au mers ultimele zile. Situația nu poate fi tolerată în acest sens timp îndelungat, pentru că într-o zi două ar putea fi și o catastrofă ecologică, epidemie și așa mai departe. Situația nu mai poate fi tolerată, soluțiile trebuie găsite imediat. Pe termen scurt soluții sunt foarte puține, ele pot fi discutate chiar mâine”, a menționat președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, 17 consilieri municipali socialiști au semnat pentru convocarea ședinței CMC pentru mâine, 6 iunie, cu începere de la ora 10:00. Adresarea a fost expediată în adresa viceprimarului Nistor Grozavu, care exercită funcția de primar interimar.

Vedeți și: (FOTO) „Șantaj și tensionare intenționată a situației” sau „boicot”?! Chișinăul, din nou, inundat de gunoi

„Pe termen lung ar trebui să existe o strategie foarte clară a municipiului Chișinău. De fapt, ceea ce se întâmplă astăzi în municipiu este dovada faptului acelor zece ani de guvernare și a faptelor concrete care s-au întâmplat în oraș. Deci, situația nu mai poate fi tolerată, noi suntem gata, chiar astăzi și mâine dimineață, la prima oră, să discutăm”, a mai menționat Ion Ceban.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...