Vladimir Putin, despre cum a scăpat de cele 5 tentative de asasinat: „Am vorbit cu Fidel Castro despre asta”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a stat de vorbă cu regizorul american Oliver Stone, într-un interviu documentar care va fi difuzat începând cu 12 iunie, în care a declarat că a supravieţuit la cel puţin cinci tentative de asasinat printr-o tactică sugerată chiar de fostul lider al Cubei, dictatorul Fidel Castro.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, ar fi supravieţuit la cel puţin 5 tentative de asasinat şi ar fi avut o discuţie cu fostul dictator cubanez Fidel Castro, celebru pentru zecile de atacuri cărora le-a supravieţuit, aflând de la acesta un mic truc care l-a ajutat să scape cu viaţă. „Cel căruia îi este sortit să fie spânzurat, nu se va îneca”, a glumit Putin, invocând un proverb rusesc, relatează mediafax.ro.

Vladimir Putin i-a recunoscut regizorului american Oliver Stone că a fost ţinta mai multor tentative de asasinat, regizorul avansând cifra de cinci încercări de asasinat, cifră pe care Putin nu ar fi negat-o, conform The Times.

Celebrul regizor american a realizat un interviu-documentar cu Putin, la Kremlin, care va fi difuzat începând cu 12 iunie pe televiziunea americană Showtime, parte a CBS.

Putin a mai dezvăluit că ar fi discutat cu fostul dictator cubanez Fidel Castro despre problema asasinatelor, iar acesta l-ar fi sfătuit să se ocupe personal de securitatea sa.

„Am vorbit cu Castro despre asta. Iar el mi-a spus: ‘Ştii de ce sunt încă în viaţă? Pentru că mereu m-am ocupat personal de securitatea mea’”, i-a spus Putin regizorului american.

„Eu îmi fac treaba, iar ofiţerii de securitate şi-o fac pe a lor, iar până acum şi-au făcut-o destul de bine. Am încredere în ei”, a mai spus Putin.

„Ştiţi cum zic ruşii: cel care este sortit să fie spânzurat nu se va îneca”, a mai glumit Putin. Oliver Stone l-a întrebat care crede că va fi soarta sa, iar preşedintele rus i-a replicat: „Doar Dumnezeu ştie soarta noastră”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...