„One Love Manchester”, concertul grandios în susținerea victimelor, va putea fi vizionat pe Facebook, YouTube și Twitter

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Concertul caritabil „One Love Manchester”, care va avea loc duminică seară, pe terenul de cricket Old Trafford, va fi transmis live, între alții, de postul de televiziune MTV și de platformele Facebook, YouTube și Twitter.

Iniţial, BBC One și BBC Radio 1, BBC Radio 2, BBC Radio 5 Live și BBC Radio Manchester au anunțat că vor transmite în direct evenimentul. Lor li se adaugă Apple, Viacom, iHeart Media, ANC şi TMC France. În Statele Unite, ABC va transmite show-ul dedicat victimelor și familiilor afectate de atacul terorist din 22 mai.

Astfel, concertul va putea fi vizionat în peste 40 de țări, potrivit NME.

Organizat de Ariana Grande și de managerul ei, Scooter Braun, pe scena din Manchester vor urca, alături de cântăreața americană, Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams și Robbie Williams.

Marcus Mumford de la Mumford & Sons și-a anunţat recent participarea la show-ul de duminică.

Universal Music Group, casa de discuri cu care Ariana Grande are contract, platformele Spotify, Twitter și YouTube au făcut donații pentru victimele atacului terorist din 22 mai. Cu două zile înaintea concertului caritabil „One Love Manchester”, Ariana Grande a revenit în orașul englez și a vizitat la spital mai mulți copii răniți în atentatul terorist.

În plus, Universal Music Group a donat 500.000 de dolari organizației „We Love Manchester Memorial Fund”.

Un număr de 35.000 de bilete (40 de lire sterline fiecare) au fost puse în vânzare pentru concertul caritabil „One Love Manchester”. Ele au fost vândute joi în mai puțin de zece minute. Banii obținuți din vânzarea tichetelor vor fi donați victimelor și familiilor afectate de atacul terorist care a avut loc în fața Manchester Arena.

Alte 14.200 de tichete au fost disponibile gratuit pentru fanii cântăreței care au participat la concertul din 22 mai.

Un număr de 22 de persoane au fost ucise, dintre care șapte copii, când Salman Abedi a detonat o bombă la ieșirea din Manchester Arena, pe 22 mai, la finalul unui concert Ariana Grande. Cincizeci de răniți în atac se mai află internați, iar 17 dintre ei sunt în stare critică.

Autoritățile spun că investigația progresează și că la aceasta lucrează aproximativ 1.000 de oameni. În zilele ce au urmat incidentului, 16 persoane au fost arestate în acest caz, însă o femeie și un adolescent în vârstă de 16 ani au fost eliberați între timp, fără a fi acuzați.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...