Igor Dodon după atacurile din Londra: Moldova este alături de autoritățile engleze

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon i-a adresat un mesaj de condoleanțe adresat Maiestății Sale Reginei Elizabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord ca urmare a atacurilor de ieri seară din centrul Londrei, soldate cu șase morți și cel puțin 48 de răniți. Șeful statului dă asigurări că Republica Moldova este alături de autoritățile engleze în această situație de securitate tensionată, regretabilă pentru toată lumea.

Vedeți și: Noi atacuri la Londra: Cel puțin șase morți și 50 de răniți. Poliția a ucis trei presupuși autori

„Cuprins de indignare profundă la aflarea veștii despre seria de atacuri teribile produse în centrul Londrei, permiteți-mi să exprim, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, sincere condoleanțe tuturor celor care au avut de suferit și întreaga noastră solidaritate cu cetățenii englezi. Vă rog să transmiteți, Maiestate, cuvinte de compasiune adâncă familiilor îndoliate, iar celor răniți ‒ însănătoșire grabnică și multă putere să treacă peste momentele dificile”, se menționează în mesajul președintelui Igor Dodon.

Vedeți și: Reacții în lume după teribilul atac de la Londra soldat cu șase morți și 50 de răniți

„Vă asigur că Republica Moldova este alături de autoritățile engleze în această situație de securitate tensionată, regretabilă pentru toată lumea”, se mai spune în mesaj.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...