Începe o zi frumoasă. E Duminica Mare. Astăzi vom fi alături de oamenii simpli şi necăjiţi ai acestui pământ, care nu mai ştiu cum e să fii fericit. Este ora 6.45. În câteva minute voi porni la drum spre locul unde am convenit să mă întâlnesc cu Alexandru Slusari. Mergem împreună in raioanele Străşeni şi Călăraşi. Andrei Năstase va avea întâlniri cu cetăţenii din oraşul Ialoveni şi Hânceşti. Iar la 10.00, reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr vor ajunge în localitatea Cania din raionul Cantemir, pentru a fi alături de îndrăgostiţii de frumos veniţi la festivalul ”La cireşe de Duminica Mare”, afirmă secretarul general al Platformei Demnitate şi Adevăr, Chiril Moţpan.

Totodată, membrii Platformei Demnitate şi Adevăr îi îndeamnă pe cetăţeni să vină la protestul de pe 11 iunie pentru a se opune schimbării sistemului electoral, spune Chiril Moţpan. 

Vom comunica cu oamenii loculului, îi vom informa despre pericolul schimbării sistemului electoral de către El Coordonatore, fapt ce ar duce la acapararea statului de gruparea mafiotă pentru mulţi ani înainte. Vom răspunde la întrebări şi-i vom îndemna să vină pe 11 iunie la Chişinău. Pentru a salva, împreună, ţara de calvarul şi incertitudinea obscură în care vrea să o arunce tandemul criminal Plahotniuc - hoţ de ţară, şi Dodon - trădător de neam. Pentru că interesul public este mai important decât cel personal”, a adăugat secretarul general al Platformei Demnitate şi Adevăr.

Şi aşa va fi în fiecare raion: echipe ale organizaţiilor teritoriale ale Platformei Demnitate şi Adevăr vor merge astăzi din localitate în localitate pentru a transmite mesajul de consolidare şi încurajare. Merceneraii lui Plahotniuc nu ne vor opri, chiar dacă zilnic ne atacă la televeziunile lui în cel mai josnic mod posibil, chiar dacă recurg la intimidări şi persecuţii directe pentru a ne descuraja. Pentru că ne iubim ţara şi ne gândim la viitorul ei. La un viitor fără preşedinte bufon, daputaţi-marionete politice şi hoţi în lege la guvernare. O zi reuşită tuturor acelora ce trăiesc cu demnitate şi au sufletul curat”, a conchis Chiril Moţpan.