19:29:01 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Cum a supravieţuit Putin la cinci tentative de ASASINAT! Abia acum a mărturisit care este marele său SECRET!

Știri 04.06.2017 11:00 Vizualizări4009 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cum a supravieţuit Putin la cinci tentative de ASASINAT! Abia acum a mărturisit care este marele său SECRET!


Preşedintele rus Vladimir Putin a stat de vorbă cu regizorul american Oliver Stone, într-un interviu documentar care va fi difuzat începând cu 12 iunie, în care a declarat că a supravieţuit la cel puţin cinci tentative de asasinat printr-o tactică sugerată chiar de fostul lider al Cubei, dictatorul Fidel Castro.

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi supravieţuit la cel puţin 5 tentative de asasinat şi ar fi avut o discuţie cu fostul dictator cubanez Fidel Castro, celebru pentru zecile de atacuri cărora le-a supravieţuit, aflând de la acesta un mic truc care l-a ajutat să scape cu viaţă. „Cel căruia îi este sortit să fie spânzurat, nu se va îneca”, a glumit Putin, invocând un proverb rusesc, potrivit Gândul.

Preşedintele rus a stat de vorbă cu regizorul american Oliver Stone, într-un interviu documentar care va fi difuzat începând cu 12 iunie. Tot lui Stone i-a făcut şi declaraţia că nu îl consideră pe Edward Snowden un trădător al SUA, însă că nu ar fi trebuit să scurgă informaţiile NSA către public.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a recunoscut regizorului american Oliver Stone că a fost ţinta mai multor tentative de asasinat, regizorul avansând cifra de cinci încercări de asasinat, cifră pe care Putin nu ar fi negat-o, conform The Times. Celebrul regizor american (Plutonul, JFK, Wall Street, dar şi pentru apetenţa sa mai recentă pentru subiecte de documentar precum Fidel Castro, Hugo Chavez sau Edward Snowden, pe care le abordează într-o manieră pe care unii o consideră pro domo) a realizat un interviu-documentar cu Putin, la Kremlin, care va fi difuzat începând cu 12 iunie pe televiziunea americană Showtime, parte a CBS.

Putin a mai dezvăluit că ar fi discutat cu fostul dictator cubanez Fidel Castro despre problema asasinatelor, iar acesta l-ar fi sfătuit să se ocupe personal de securitatea sa.

„Am vorbit cu Castro despre asta. Iar el mi-a spus: Ştii de ce sunt încă în viaţă? Pentru că mereu m-am ocupat personal de securitatea mea”, i-a spus Putin regizorului american.

„Eu îmi fac treaba, iar ofiţerii de securitate şi-o fac pe a lor, iar până acum şi-au făcut-o destul de bine. Am încredere în ei”, a mai spus Putin.

„Ştiţi cum zic ruşii: cel care este sortit să fie spânzurat nu se va îneca”, a mai glumit Putin. Oliver Stone l-a întrebat care crede că va fi soarta sa, iar preşedintele rus i-a replicat „doar Dumnezeu ştie soarta noastră”, conform The Telegraph.

Citeşte continuarea pe GÂNDUL



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md