(VIDEO) Real Madrid a câștigat Liga Campionilor; Noi recorduri pentru Ronaldo și madrileni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, sâmbătă, la Cardifff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiană Juventus Torino, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv

Cu acest succes Real Madrid a intrat în istorie, devenind prima echipă care reușește să-și păstreze trofeul în noul format al competiției.

A fost o nouă seară magică pentru Cristiano Ronaldo, care a devenit primul fotbalist ce marchează în 3 finale de ligă consecutiv, iar prin dubla înscrisă la Cardiff a atins 600 de goluri marcate în carieră și l-a depășit pe Messi în clasamentul golgheterilor competiției.

Reușita din minutul 64 a fost cea cu numărul 600 din cariera lui Ronaldo: 529 au venit pentru Sporting, Manchester United și Real, 71 dintre goluri fiind pentru naționala Portugaliei.

Ronaldo a punctat de 406 ori pentru madrileni, a înscris 118 goluri pentru Manchester United și a adunat doar 5 reușite în tricoul portughezilor de la Sporting.

De cealaltă parte, Juventus Torino pierde a 5-a finală la rând, un alt record absolut pentru această competiție.

Pentru Real Madrid au marcat Cristiano Ronaldo în minutele 20 şi 64, Casemiro, în minutul 61 şi Asensio în minutul 90. Mario Mandzukici a înscris pentru Juventus în minutul 27.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...