Cuvinte superbe spuse de Buffon la adresa lui Ronaldo: Este un exemplu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Gigi Buffon își laudă cel mai periculos adversar înintea meciului direct. Goalkeeper-ul italian îl apreciază pe Cristiano Ronaldo și speră ca în finala Champions League din această seară să îi facă față. Juventus și Real Madrid se vor întâlni începând cu ora 21:45.

Buffon a rămas plăcut surprins de colegul său Dani Alves, care a ajuns la începutul sezonului de la Barcelona, și se declară încântat că poate evolua alături de el. Portarul de 39 de ani a vorbit și despre comparația dintre el și Ronaldo.

„Ronaldo este un model, un exemplu pentru noi toţi. Am 39 de ani şi credeam că nu mai am nimic de învăţat din punct de vedere emoţional. Însă în acest an, vorbind cu Dani, am învăţat multe, ceea ce nu mi se mai întâmplase de mult timp. Jucători ca Dani şi Cristiano Ronaldo au câştigat multe, dar au rămas modeşti. Este plăcut să fii alături de ei, pentru că poţi învăţa multe.

Nu aş visa să mă pun pe acelaşi piedestal cu Cristiano. Avem roluri complet diferite – al meu este să apăr, al lui să atace. Suntem total diferiţi. Tot ce pot să fac este să nu primesc goluri, însă el este capabil mult mai mult să decidă soarta unui meci. Îmi place că presa tinde să vadă finala ca un duel între mine şi Cristiano, dar nu acesta este adevărul”, a declarat Buffon înaintea finalei UCL.

Buffon a vorbit și despre Zinedine Zidane pe care-l consideră un învingător. Cei doi nu au apucat să joace împreună la Juventus – portarul a venit la campioana Italiei în anul în care francezul se transfera la Real.

„Zinedine Zidane este un învingător. A fost un învingător ca jucător şi acum este învingător ca antrenor. Însă nu a câştigat mereu şi sper ca asta nu se va întâmpla şi în finală”, a mai spus Buffon.

Buffon este convins că meciul din această seară va fi un adevărat spectacol.

„Înaintea unui astfel de meci trebuie să fii concentrat, simţi teamă într-o anumită măsură şi respect faţă de adversari, dar eşti şi conştient de calităţile tale – cea mai importantă armă a ta”, susține Buffon.

Partida dintre Juventus și Real se va disputa în această seară, de la ora 21:45, la Cardiff.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...