(VIDEO) Dodon, luat peste picior de Putin. „Întrebați-l pe Dodon, el știe mai bine!”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon se află în aceste zile la Sankt Petersburg, unde are loc Forumul Economic Internațional. Acolo șeful statului a avut mai multe întrevederi, inclusiv cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. „Impresionat” de discuția pe care a purtat-o cu omologul său moldovean, președintele rus a făcut în cadrul evenimentului o glumă pe seama lui Igor Dodon.

S-a întâmplat în cadrul unui panel de discuții când moderatoarea evenimentului l-a întrebat pe premierul Indiei, prezent la eveniment dacă crede în ceea ce spune anterior Vladimir Putin precum că Rusia nu se implică în alegerile din alte țări. „Dvs. credeți în asta?!” a fost întrebarea către premierul indian.

Vezi şi: (VIDEO) Medvedev plictisit de vorbele lui Dodon? Cum a fost surprins premierul rus la întâlnirea cu președintele moldovean

Vădit amuzat, Vladimir Putin a decis să răspundă el la întrebare. „Întrebați-l pe Dodon, el știe mai bine!”, a spus liderul de la Kremlin.

Se pare că răspunsul l-a amuzat și pe Igor Dodon care era pe aceeași scenă.

Nici Igor Dodon, nici Administrația prezidențială nu au comentat deocamdată această glumă deocheată a liderului de la Kremlin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...