Opt indivizi care au agresat fizic angajaţii unui magazin din Stăuceni, trimişi pe banca acuzaţilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Procuratura mun. Chişinău, a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a opt indivizi, care au pătruns într-un magazin de construcţii din com. Stăuceni şi au agresat fizic angajaţii localului.

Amintim că incidentul a avut loc în februarie curent, când mai mulţi indivizi, dintre care patru anterior au mai fost în conflict cu legea, au pătruns într-un magazin de construcţii din com.Stăuceni, aceştia au deteriorat bunurile din încăpere şi au agresat fizic angajaţii magazinului.

De notat că, în încăpere au pătruns câţiva dintre inculpaţi, complicii acestora rămânând afară, urmând să intervină în caz de necesitate. În procesul altercaţiilor, unul dintre agresori a fost împuşcat mortal de către proprietarul magazinului.

Actualmente, doi dintre inculpaţi au măsura preventivă arestul, o parte dintre învinuiţi recunosc cele incriminate. În privinţa complicilor neidentificaţi ai inculpaţilor urmărirea penală a fost disjunsă într-o procedură separată.

Dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi de comiterea huliganismului şi pătrunderea ilegală în reşedinţa unei persoane, făptaşii riscă pedepse de până la 5 ani închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...