Autoritățile germane au trimis acasă un turist „glumeț”: Acesta le-a spus că soția lui are o bombă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Planurile de vacanță ale unei familii din India au fost făcute țăndări atunci când capul familiei s-a apucat să le spună agenților de securitate de pe aeroportul din Munchen că soția sa are o bombă asupra ei, în momentul în care femeia trecea prin dispozitivele de scanare, au anunțat vineri autoritățile aeroportuare germane, informează DPA.

Familia, formată din 8 membri, călătorea joi cu avionul de la Mumbai la Budapesta via Munchen. Poliția a anunțat că, în momentul în care soția bărbatului a fost supusă unui test de rutină pentru verificarea de explozibili, soțul ei a spus de mai multe ori că femeia are asupra ei o bombă.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 42 de ani a încercat să le explice polițiștilor că a vrut doar să facă o glumă, însă era deja prea târziu pentru el. Indianul a fost trimis cu primul avion înapoi spre casă, în timp ce restul familiei a primit permisiunea să-și continue călătoria.

În plus, indianul a primit un avertisment pentru tulburarea ordinii publice prin proferarea de amenințări pasibile de sancțiuni de ordin penal.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...