(doc) Ești student la facultatea de Design Interior? Află cum poți să obții o bursă de €1000 lunar timp de un an

clearing
Foto: pictorem.com

Interior Scholarship și-a propus să sprijine financiar timp de un an mai mulți studenți talentați de la facultățile de design interior din toată Europa. Bursa este acordată studenților care sunt cel puțin în anul II de studii. Beneficiarii vor primi câte 1000 de euro lunar timp de un an și posibilitatea de a-și expune lucrările la un salon de arhitectură din Hamburg sau Cologne din Germania.

Cei care vor să intre în concursul pentru bursele oferite de Interior Scholarship, trebuie să completeze un formular, care să includă și un proiect de design interior: „Proiectați o cameră prezintă abstract fenomenul unei curățiri(în pădure). Designul tău trebuie să reflecte trecerea de la dens la deschis, de la întuneric la lumină și de la structuri grele la ușoare. Reprezentările trebuie să fie inspirat de originea cuvântului „light” – strălucitor, strălucitor, luminos, clar, strălucitor”, se spune în formularul de aplicare.

Este foarte greu ca elevii să câștige banii necesari și în același timp să-și dedice timp și studiilor. Ca urmare, mulți dintre ei abandonează sau neglijează educația lor. În acest sens, bursa vine să-i elibereze pe tineri din punct de vedere economic și să-i motiveze să dedice cât mai mult timp creșterii lor profesionale. Fundația STO și-a pus ca scop principal să-și investească mijloacele financiare în educația și formarea tinerei generații de designeri și, prin urmare, viitoarea societate.

Termentul limită de aplicare este 20 iunie, iar bursele vor fi acordare lunar timp de 12 luni, începând cu anul 2017/2018 de studii, celor mai talentați studenți.

Mai jos găsești formularul de aplicare, pe care îl vei trimite ulterior la la adesa de email stipendium@ait‐architektursalon.de. Mai multe detalii, pe site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente