Trei tineri, prinși în flagrant cum furau roțile unui automobil din Chișinău: Riscă amendă de până la 27 de mii de lei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii au reţinut în flagrant delict trei indivizi, în timp ce ar fi încercat să demonteze roţile unui automobil de model „Ford Escort” dintr-o curte din sectorul Buicani.

Reţinerea acestora a avut loc pe strada Nicolae Costin, în jurul orei 3.00, iar la faţa locului a fost solicitată intervenţia grupei operative, pentru documentarea suspecţilor şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Indivizii s-au dovedit cu vârstele de 18 ani şi un minor de 17 ani, domiciliaţi în capitală. Conform primelor informaţii acumulate, suspecţii ar fi avut scopul de a le vinde ulterior unor persoane de încredere la un preţ redus.

Astfel, proprietarul automobilului a fost informat despre caz, iar suspecţii urmează a fi cercetaţi penal pentru furt. Totodată sunt demarate investigaţii în acest sens, privind complicitatea lor în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul Chișinăului.

Tinerii riscă o pedepsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...