Protestatarii şi-au dat întâlnire la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Ismail şi au mărşăluit până în faţa Guvernului, unde au depus o petiţie. Ei solicită amendarea legislaţiei pentru a asigura drepturile părinţilor de a monitoriza calitatea alimentaţiei din instituţiile de învăţământ. Totodată, manifestanţii cer pedepsirea celor vinovaţi în dosarul licitaţiilor trucate, dar şi creşterea salariilor bucătarilor până la salariul minim pe economie. Petiţia a fost semnată de 40 de persoane. „Taci şi mănâncă” este denumirea unui marş organizat astăzi de Partidul Acţiune şi Solidaritate împotriva inacţiunii statului cu privire la asigurarea unei alimentaţii de calitate în şcoli şi grădiniţe. 

Oamenii şi-au dat întâlnire la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi strada Ismail şi au mărşăluit până în faţa Guvernului. Acolo participanţii au depus o petiţie în care solicită amendarea legislaţiei în vederea asigurării drepturilor părinţilor de a monitoriza calitatea alimentaţiei din instituţiile de învăţământ.

Totodată, manifestanţii cer pedepsirea celor vinovaţi în dosarul licitaţiilor trucate, dar şi creşterea salariilor bucătarilor până la salariul minim pe economie. Petiţia a fost semnată de 40 de oameni.