De ziua mondială a mediului, vino la un concert în stil eco! Pentru a intra, trebuie să aduci baterii uzate

17634312_1303861936366727_5109980491088500592_n
Foto: Facebook/Clubul Ecologiştilor al LTM

Pe 5 iunie, începând cu ora 13:30, ești invitat la concertul dedicat evenimentului de premiere a celor mai bune lucrări din cadrul concursului național „Ecologia în proză, versuri și culori”. La concert vor evolua mai mulți tineri artiști. Intrarea este gratuită, doar că pentru a accede la eveniment trebuie să aduci cu tine baterii uzate sau capace de plastic de la sticle.

Evenimentul are loc la Teatrul „Ginta Latină”. Pe lângă concert, vizitatorii vor avea parte și de distracții: master-class despre cum să faci bomboane pentru grădină, jonglori, vată de zahăr, face-painting, baloane, și multe altele.

Concursul național „Ecologia în proză, versuri și culori” s-a desfășurat în intervalul 1 martie – 1 mai 2017. Pe parcursul lunii, mai mai multe persoane au făcut parte din echipa de jurizare a lucrărilor, selectând cele mai bune lucrări cu mesaj ecologic. Autorii acestora vor fi premiați de partenerii Clubului Ecologiștilor la acest eveniment.

Bilete la concert nu vor fi vândute! În schimb, pentru a beneficia de intrare gratuită la concertul de premiere a autorilor celor mai bune lucrări, ești îndemnat să vii cu o baterie veche sau cu capace de plastic.

Programul artistic al concertului include evoluțiile mai multor tineri artiști.

Detalii despre eveniment puteți afla pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente