(video) Hop ș-așa! Un „ultim sunet” pe ritmuri alerte de Ciuleandra. Cum au spus adio școlii elevii liceului George Călinescu

ciuleandra

Elevii din Moldova s-au întrecut anul acesta în numere artistice originale la careurile de sfârșit de an școlar. De la valsuri contemporane și până la decorații extravagante, cu toții au simțit nevoia să spună la revedere școlii în moduri inedite. Inspirați sau nu de opera literară a lui Liviu Rebreanu, elevii liceului „George Călinescu” din Capitală au încins o horă românească și au dansat „Ciuleandra”.

#diez a mai scris și despre activitățile altor licee din Capitală. Absolvenții de la „Dante Alighieri”, inspirați de promoția de anul trecut a liceului „Ion Creangă”, au ales să-și ia rămas bun de la școală pe versurile reinterpretate ale lui Carla’s Dreams din piesa „Antiexemplu”.

Elevii de la „Ion Creangă” au valsat pe notele lui Ed Sheeran, iar absolvenții gimnaziului din Mălăiești și-au decorat careul în stil de nuntă.

Liceul „Spiru Haret”, pe de altă parte, a renunțat la careul tradițional, iar elevii au organizat diverse activități alternative. Cei de la gimnaziu, spre exemplu, au mers să vizioneze un film la Cronograf.

Mai jos, puteți vedea cum s-au descurcat elevii de la „George Călinescu” la dansat Ciuleandra.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente