21:32:06 24.04.2024
Stiri

Reprezentanţii R. Moldova vor participa la turneul de tenis Press Cup Dr. Oetker din România

Sport 01.06.2017 11:30 Vizualizări1899 Autor: Ziarul National
Reprezentanţii R. Moldova vor participa la turneul de tenis Press Cup Dr. Oetker din România


Fostul tenisman Ilie Năstase, fostul internațional Iosif Rotariu și Kassandra, actorul Victor Yila sau Ilie Bărbulescu sunt doar câțiva dintre invitații de marcă ce au participat la edițiile precedente ale Press Cup Dr. Oetker.

La cea de-a patra ediție a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfășura în acest week-end la Tenis Club din Curtea de Argeș, cei aproximativ 40 de jurnaliști, printre care și doi reprezentanţi din R. Moldova - Eduard Ciobanu, președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, dar și Oleg Televca, învingătorul turneului de tenis din cadrul Olimpiadei APSM, vor avea parte de numeroase surprize. Printre care plimbare cu vaporașul pe lacul Vidraru sau Players Party la Păstrăvăria Brătioara (www.pastravariabratioara.ro).

De asemenea, sâmbătă, va avea loc o partidă demonstrativă de tenis între campioana mondială și olimpică Ana Maria Brânză Popescu și cântărețul Peter Pop. Până să performeze în scrimă, Ana Maria a practicat tenisul, iar Peter Pop este un mare pasionat al sportului alb.

„Press Cup Dr.Oetker, care deja a devenit o tradiție, dă tonul competițiilor internaționale de mare anvergură găzduite și în această vară la Tenis Club din Curtea de Argeș. Organizăm două turnee ITF de 15.000 de euro pentru seniori și senioare sau Trofeul Victor Hănescu pentru comunitatea locală și pentru susținerea și creșterea valorilor tenisului românesc. Compania Dr.Oetker este implicată de în sprijinirea tenisului juvenil, iar la succesele internaționale pe care le înregistrăm în prezent am contribuit și noi”, a declarat Directorul General Dr.Oetker Romania, Ioan Cozma.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/presscup/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr.Oetker Press Cup este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr.Oetker România. Sponsorii editiei 2017 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md