(video) Vino să cunoști proiectele inovative ale absolvenților Rockstart Launchtrack powered by Tekwill

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vineri, 2 iunie, echipele absolvente ale programului de pre-accelerare Rockstart Launchtrack powered by Tekwill își vor prezenta public proiectele și vor vorbi despre funcționalitățile, utilitatea, caracterul inovativ al soluțiilor dezvoltate, dar și istoria care stă în spatele lor.

Evenimentul, intitulat Launchtrack Demo Day, se va desfășura cu începere de la ora 18.00 în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11) și este deschis tuturor persoanelor interesate. Participarea este gratuită și este posibilă în baza înregistrării prealabile aici. Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați aici.

Launchtrack Demo Day prezintă comunității cele 10 echipe care au absolvit cu succes programul intensiv de 60 de zile desfășurat de Tekwill în parteneriat cu Rockstart, menit să ofere antreprenorilor cunoștințele, conexiunile și suportul necesar pentru a dezvolta produse de succes, a-și promova afacerile mai rapid si a accesa oportunitățile existente pe piață.

Iată care sunt produsele pe care le dezvoltă cele 10 echipe:

  1. SMCalendar – Chișinău, Moldova. Un instrument de management social media pentru agenții de publicitate și manageri de comunicare.
  2. BruxRelief – Denpasar, Indonezia. Un dispozitiv de terapie pe baza a 25 de ani de cercetare clinică, care ajută persoanele care suferă de bruxism prin eliminarea durerii, migrenelor și vizitelor costisitoare la dentist.
  3. StepCharge – Vincenza, Italia. Transformă vibrația produsă de mersul pe jos, alergat sau practicarea oricărui sport în energie electrică utilizabilă, acumulată de o baterie în interiorul pantofului.
  4. RiftTime – Chișinău, Moldova. Dezvoltă aplicații în domeniul realității virtuale și augmentate, precum și diverse instalații interactive utilizate pentru vânzări, marketing și diverse prezentări.
  5. Sparjah – Chișinău, Moldova. Un joc de aventură, cu o abundență de elemente artistice. Toate acțiunile din timpul zilei va afecta eroul pe timp de noapte. Un joc despre psihologie și conștiință.
  6. Mega – Chișinău Moldova. O organizație socială antreprenorială axată pe furnizarea de servicii de gamification, training-uri și cursuri pe dezvoltare a jocurilor și de e-learning cu o valoare ecologică și socială.
  7. AnonymZoo – Chișinău Moldova. Vă ajută să vă exprimați liber și anonim. Este o rețea socială în care toată lumea își poate posta gândurile și opiniile fără să se teamă de a fi expus sau criticat.
  8. AnaBot – Chișinău, Moldova. Chatbot care vă va ajuta să înțeleageți problemele psihologice cu care vă confruntați și vă va oferi soluții pentru a le rezolva.
  9. CanarySwitch – Chisinau, Moldova. Canary Switch este un serviciu UI pentru proprietarii de produse și dezvoltatori care le permit activarea și dezactivarea caracteristicile produsului în funcție de publicul țintă și caracteristica de pregătire.
  10. ShelfAlytics – Chișinău, Moldova. Un raft inteligent care oferă informația online, 24/7, pentru producător sau distribuitor despre ce se întâmplă cu raftul, care produse lipsesc, ce temperatură este în frigider, de câte ori a fost deschisă ușa și multe altele.

Rezervă-ți seara de vineri pentru descoperiri surprinzătoare și soluții inedite, conexiuni utile și discuții interesante. Vino să cunoști și să susții antreprenorii locali, să beneficiezi de o doză de inspirație și curaj sau să le împărtășești feedbackul tău în calitate de potențial utilizator.

Launchtrack constituie o colaborare între Tekwill și acceleratorul internațional Rockstart și se desfășoară cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente