PL retrage sprijinul politic viceprimarului capitalei Nistror Grozavu și doi viceminiștri rămași în funcții

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, eliberat ieri din arest la domiciliu, revenind automat în funcția de primar interimar, a rămas fără sprijinul politic al Partidului Liberal. O decizie în acest sens a luat astăzi Biroul Politic al PL.

Pe lângă Grozavu, Partidul Liberal a retras sprijinul politic acordat anterior și lui Sergiu Bucătaru, viceministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, precum și Elenei Cernei, viceministră a Educației.

Potrivit unui comunicat al PL, hotărârea intră în vigoare la momentul adoptării și se aduce la cunoștință persoanelor sus-menționate.

Este de menționat că după reținerea primarului general al capitalei Dorin Chirtoacă, Consiliul Republican al PL a luat decizia privind părăsirea coaliției de guvernare de către deputații Partidului Liberal, iar miniștrii, viceminiștrii și șefii de agenții numiți în funcții de către PL și-au depus demisiile. Excepție au făcut doar viceminiștrii Sergiu Bucătaru și Elena Cernei.

Este puțin cam stranie retragerea susținerii politice lui Nistor Grozavu, în condițiile în care PL nu a solicitat depunerea cererilor de demisie a primarilor liberali, iar acest lucru nu l-a făcut nici măcar primarul general Dorin Chirtoacă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...