Actualitate

Guvernul a numit un nou ministru-adjunct al Mediului

De asemenea, Guvernul a aprobat cererea de demisie a directorului Moldsilva Ion Cebanu, precum și a unui vicedirector. De asemenea a fost eliberat Mihai Roibu din funcția de director al Serviciului Hidrometeorologic de Stat.
Vitalie Rapcea a fost eliberat din funcția de ministru-adjunct al Transporturilor, iar în locul acestuia a fost numit Anatol Usatîi, care a mai deținut această funcție.

Cristina Boaghe și Vasile Marina au fost eliberați din funcția de miniștri-adjuncți ai Educației. Ministru-adjunct la educație a fost numită Lilia Pogolșa, care mai deținut această funcție anterior.
A fost eliberat și Nicolae Hâncu din funcția de director al Agenției Rezerve Materiale. El a fost înlocuit cu Vitalie Bârsan, care vine din mediul privat.
Și demisia lui Octavian Apostol director general al Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală a fost aprobată. El a fost înlocuit cu fostul director, Lilia Bolocan.

Amintim că mai mulți miniștri, șefi de agenții și miniștri adjuncți liberali au demisionat zilele trecute, după ce formațiunea a anunțat că părăsește coaliția majoritară.

Radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *