Librăriile Cartier te invită la lansarea volumului „Texte egoiste”, semnat de Gheorghe Erizanu

01 Gheorghe Erizanu
Foto: artinfinit.md

Joi, 1 iunie, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bdul Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea volumui Texte egoiste de Gheorghe Erizanu, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda, coordonată de Em.Galaicu-Păun.

Alături de autor vor participa Oleg Efrim, Mihaela Gherasim, Lică Sainciuc, Mircea V.Ciobanu, moderatorul evenimentului va fi Emilian Galaicu-Păun. De asemenea, în ziua lansării va avea loc o sesiune de autografe, iar cartea va avea un preț promoțional de 118 lei, prețul stabilit pentru carte, fiind de 148 lei.

Gheorghe Erizanu s-a născut la 8 iunie 1967 în satul Cigârleni, Ialoveni. Copilăria și clasele gimnaziale și le-a petrecut la Pererita. Licențiat în Jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova (1991). Debut editorial cu volumul Carte orange, Editura Arc, 1995. A activat în calitate de jurnalist la mai multe ziare și reviste din Republica Moldova (1987-1995). Este fondatorul și directorul Editurii Cartier din 1995. A mai publicat: Miercuri când era joi, Editura Arc, 2012; Ce spun cărțile. Bookiseli, Editura Cartier, 2012;  Ce spun cărțile. Alte bookiseli, Editura Cartier, 2014.

Cartea poate fi procurată și online, oriunde ai fi, tot ce trebuie să faci este să accesezi cartier.md. De asemenea, cartea poate fi găsită și în varianta digitală pe iBooks sau pe www.cartier.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente