Zenit i-a găsit înlocuitor lui Mircea Lucescu; Un mare antrenor italian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nu este încă oficial, dar Roberto Mancini poate fi considerat noul antrenor al lui Zenit St. Petersburg, unde îl va înlocui pe Mircea Lucescu, demis după ratarea calificării în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Tehnicianul italian a ajuns deja în Rusia şi s-a întâlnit cu Alexei Miller, CEO-ul Gazprom, compania care deţine clubul din St. Petersburg.

O imagine de la întâlnirea dintre Mancini şi Miller a fost publicată pe Twitter de Tina Kandelaki, producător general la Match TV, canal de televiziune controlat tot de Gazprom.

Potrivit presei italiene, fostul antrenor al lui Inter Milano va semna un contract valabil pe trei sezoane şi va avea un salariu de 5-6 milioane de euro pe sezon în Rusia.

Mancini (52 de ani) s-ar afla la a treia experienţă în afara Italiei, după ce le-a mai pregătit pe Manchester City, alături de care a câştigat un titlu, o Cupă şi o Supercupă ale Angliei, şi pe Galatasaray, formaţie cu care a cucerit Cupa Turciei.

Zenit a mai fost antrenată în perioada recentă de un tehnician italian. Este vorba despre Luciano Spalletti, care a stat pe banca ruşilor între 2009 şi 2014, câştigând două titluri, o Cupă şi o Supercupă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...