Doi moldoveni, reținuți în Italia pentru tentativă de omor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi frați, cetățeni ai Republicii Moldova, stabiliți în comuna Fabro, Italia, au fost arestați pentru tentativă de omor de către forțele de ordine italiene.

Tinerii, în vârstă de 20 și 24 de ani, aflându-se în stare de ebrietate avansată, au mers la un bar din Fabro, unde au creat un adevărat haos. Chercheliți de-a binelea, moldovenii au insistat să li se mai aducă băuturi alcoolice. Fiind refuzați, tinerii au recurs la acțiuni de violență, lovindu-l pe un client cu o sticlă în cap. Totodată, a fost rănit violent și proprietarul localului, conform stirilocale.md.

În timp ce atacatorii au luat-o la fugă, încercând să dispară fără urmă, clienții au solicitat ajutorul poliției, dar au chemat și o ambulanță pentru a le acorda ajutor persoanelor rănite, în special proprietarului care pierduse mult sânge.

Ca urmare la fața locului au intervenit carabinierii care au pornit în căutarea infractorilor, iar victimele au fost transportate la spital. Proprietarul barului a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și se află în stare critică, iar clientul s-a ales cu răni ușoare, fiindu-i prescris un tratament medicamentos.

După ce au fost reținuți, moldovenii au fost plasați în arest pentru tentativă de omor. De asemenea, s-a constat că ei nu sunt la prima abatere de acest gen, anterior fiind amendați pentru tulburarea liniștii publice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...