(DOC) Valeriu Munteanu și-a prezentat cererea de demisie. Alături de el, au plecat și doi viceminiștri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Zis și făcut! Valeriu Munteanu și-a depus azi cererea de demisie din funcția de ministru al Mediului, precum a prevăzut în hotărârea sa de vineri, Consiliul Republican al Partidului Liberal, privind trecerea formațiunii politice în opoziție. Concomitent cu ministrul, și-au depus cererile și viceminiștrii Igor Talmazan și Victor Morgoci.

„În conformitate cu articolul 6 al Legii cu privire la Guvern nr. 64-XII din 31 05 1990 și având în vedere Hotărârea Consiliului Republican al Partidului Liberal, din data de 26 mai 2017, privind trecerea formațiunii politice în opoziție, comunic depunerea cererii de demisie din funcția de ministru al Mediului”, a scris Valeriu Munteanu în cererea sa.

Acesta a menționat că totalurile activității la ministerul Mediului vor fi făcute în cadrul unei conferințe de presă, „în ziua, în care cererea de demisie o să fie acceptată și respectiv emis actul administrativ necesar”.

„Braconieri și alte neamuri, nu deschideți șampania, lupta continuă”, a mai scris Valeriu Munteanu într-un post-scriptum pe pagina sa de Facebook.

1 2 3


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...