Spectacole la care poți să mergi săptămâna aceasta la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

unnamed

Începutul de vară înseamnă energie, bună dispoziție și mult soare! Un spectacol de teatru, iar în special o comedie bună, îți poate aduce doza perfectă de pozitivism pentru o vară de neuitat. Teatrul Național „Eugen Ionesco” te invită săptămâna aceasta la două spectacole, care te vor încărca cu bună dispoziție!

„Falstaff” este unul dintre cele mai populare personaje născute din pana maiastră a lui Shakespeare. Falstaff este un batrân mucălit, prietenul lui Henry, cel care va deveni celebrul rege Henrik al V-lea. Falstaff este bufonul pentru care viața este o veșnică sărbătoare, cu petreceri în fapt de noapte, cu mici găinării și cu polemici savante cu prințul Henry.

„Iubirea la proști’’ este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România), care cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Piesele de teatru vor fi jucate pe 2 și 3 iunie, începând cu ora 18.30. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a teatrului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente