Renunţă la postul plătit cu 35.000 lire pe an: Ce motiv are menajera Prinţului William şi a lui Kate Middleton

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Menajera Ducelui şi Ducesei de Cambridge, plătită cu 35.000 de lire pe an pentru a găti şi a face curăţenie şi cumpărături în casa cuplului regal din Norfolk şi-a dat demisia pentru că postul devenise mult prea solicitant, potrivit Daily Mail.

Sadie Rice, în vârstă de 35 de ani, a lucrat ca menajeră în casa de la ţară a prinţului William şi a lui Kate Middleton timp de doi ani, însă a decis să renunţe la locul de muncă. Motivul? Jobul devenise mult prea solicitant şi femeia nu a vrut să meargă să muncească şi la Palatul Kenningston, casa din Londra a cuplului.

Plecarea menajerei nu îi bucură pe William şi Kate, mai ales că vine într-un moment în care cei doi caută să îşi extindă staff-ul de îngrijitori ai casei lor. O sursă apropiată familiei regale a declarat că sarcinile pe care le primea Sadie deveniseră mult prea solicitante chiar şi pentru ea, o femeie deosebit de muncitoare.

Cuplul regal îi propusese lui Sadie să petreacă mai mult timp cu ei şi la Palatul Kensington, chiar dacă munca ei devenise oricum tot mai grea. Prietenii femeii spun că aceasta nu mai avea o viaţă normală în afara muncii.

Familia regală nu a vrut să comenteze cu privire la această informaţie, afirmând că aceste detalii ţin de viaţa privată a cuplului William-Kate.

Dacă vestea demisiei menajerei Sadie Rice va fi confirmată, Kate Middleton şi prinţul William vor începe, cel mai probabil, o adevărată campanie pentru găsirea unei înlocuitoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...