Mutu, dezvăluire senzațională despre Totti: „Renunț la un milion din salariu pentru a juca alături de tine!”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Francesco Totti, care în septembrie va împlini 41 de ani, a decis că a venit momentul să se retragă din cariera de fotbalist, partida dintre Roma și Genoa, din ultima etapă, fiind ultima pentru el.

Retragerea lui Totti, un adevărat eveniment în Italia, dar nu numai, a fost marcată și de Adrian Mutu, actualul director general al lui Dinamo. ”Briliantul”, cu peste 100 de goluri marcate în Serie A TIM, l-a considerat pe mijlocașul Romei unul dintre idolii săi.

”Se retrage unul dintre idolii mei, unul dintre cei mai puternici decari din lume, care mi-a marcat copilăria, nu doar prin clasa şi stilul său, ci, mai presus de toate, prin golurile sale incredibile.

France, a fost o onoare să joc împotriva ta, să te vad şi să-ţi admir meciurile. Ca jucător, nimeni nu-ţi poate reproşa nimic, iar ca om sunt sigur că pot spune acelaşi lucru.

Îţi voi spune un episod care va rămâne mereu în mintea mea: îţi aduci aminte vara când trebuia să vin să joc la Roma?! Într-una din acele zile (eram la Fiorentina), m-a chemat Francesco şi mi-a spus: Adri, renunţ la un milion din salariu şi îl dau Fiorentinei, doar pentru a juca alături de tine la Roma. Vrei să vii? Să fiu sincer, pe moment nu am spus nu. Dar după ce am stat să mă gândesc foarte mult, simţind dragostea fanilor, şi după ce am vorbit cu Cesare Prandelli (care a spus: Dacă Mutu pleacă, demisionez), m-am hotărât să resping oferta.

Însă timpul mereu este învingător, chiar şi în faţa marilor gladiatori ai Romei, Jos pălăria, France!”, a scris Adrian Mutu pe pagina de pe social media.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...