Început de Ramadan sângeros. Zeci de morți în urma unor explozii în Afagnistan

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prima zi a Ramadanului a fost marcată de două atentate sângeroase care au avut loc în Afganistan. Cel puțin 18 persoane au fost ucise într-un atac sinucigaș, în provincia Khost din Afganistan, iar o alta, din provincia Badghis, a lăsat în urmă 36 de morți și 50 de răniți.

Sâmbătă, o bombă plasată într-un vehicul a explodat în apropierea unei stații de autobuz și a unui teren de fotbal, aproape de o bază militară din sud-estul Provinciei Khost din Afganistan.

Autoritățile susțin că bomba a vizat vehicule de poliție. Nu există informații până acum despre cine este răzpunzător de atac, relatează Reuters.

Această explozie survine în urma unui alt atac din Districtul Qadis, din nord-vestul Provinciei Bagdhis, comform declarației purtătorului de cuvânt al guvernatorului provinciei Zahir Bahand.

Luptele dintre militanți și forțele de securitate au ucis cel puțin 36 de persoane, inclusiv șase ofițeri și opt civili, precum și 22 de militanți. Cel puțin 50 au fost răniți, printre care civili și militanți.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...