75 de milioane de euro pentru transferul verii; Pe cine vrea să aducă Bayern de la Real

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

James Rodriguez va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon, iar principala variantă pentru starul columbian părea a fi Manchester United. Totuşi, pe masa lui Florentino Perez a ajuns o ofertă de la un alt club uriaş al Europei.

Bayern Munchen este echipa care se interesează mai nou de mijlocaşul ofensiv de 25 de ani şi care pare dispusă să ofere 75 de milioane de euro pentru a pune mâna pe James, susţine Don Balon.

Aceasta este şi suma pe care a cheltuit-o Real pentru a-l aduce pe mijlocaşul ofensiv, în vara lui 2014, de la Monaco, diferenţa fiind că atunci cota lui de piaţă era atunci de 60 de milioane de euro, iar între timp a scăzut la 50 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo și Marcelo au insistat pe lângă mijlocaș să nu plece, în timp ce columbianul le-a răspuns că nu vrea să continue pe ”Bernabeu” pentru că un alt jucător este căutat pentru postul său.

11 goluri şi 13 pase decisive şi-a trecut în cont James Rodriguez în cele 33 de meciuri disputate în acest sezon, în toate competiţiile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...