Alătură-te comunității Glow Tobe și participă la o tabără de vară unde îți vei îmbunătăți engleza

11218157_970602939657029_5448383755421529823_n
Foto: Facebook/GLOW TOBE Moldova

GLOW TOBE – Corpul Păcii Moldova în parteneriat cu organizațiile EuMiscMoldova și ADC și MilleniuM invită tinerii din Republica Moldova cu vârstă cuprinsă între 14-18 ani să participe la Tabăra GLOW TOBE (acest acronim înseamnă – fetele conduc lumea noastră, și dezvoltarea excelenței la băieți). Toți invitații vor participa la activități distractive și lecții provocatoare și cu subiecte importante, cum ar fi abilitate de lider, stilul de viață sănătos, egalitatea de genuri, și altele.

Tabăra este o ocazie excelentă de a practica și de a îmbunătăți abilitățile de limba engleză, de a interacționa cu voluntarii americani, și de a face cunoștință cu alți elevi din toată Moldova. Tabăra se va desfășura în perioada 3-9 iulie, la Tabăra Romanița, or. Călărași.

Ce nivel de limbă engleză trebuie să am?

Deşi tabăra „GLOW TOBE” va avea activităţi în limba engleză pentru unele activităţi în grupuri mici, majoritatea activităţilor în tabără vor avea loc în limba română. Vor fi de asemenea nişte grupe, care vor lucra totalmente în limba română. Solicitanţii vor indica dacă doresc să fie în grup cu limba engleză ori română. Toți tinerii interesaţi vor fi luaţi în considerare.

Viitorul Taberei GLOW TOBE?

În acest an, directorii taberei GLOW TOBE vor continua programul tabăra la clubul, care va dota participanţii cu totul de ce ei au nevoie să ia cu ei acasă pentru a împărtăşi cu şcolile şi comunităţile lor, transformând astfel elevii în nişte lideri comunitari şi răspândind misiunea şi distracţia de la tabără prin toată Moldova.

Cum pot să particip?

Toți tinerii interesați (vârsta 14-18), sunt rugați sa completeze și să expedieze formular online, ce poate fi accesat AICI, până la 31 mai 2017. Aceste aplicații vor fi citite de un grup de voluntari din toată Republica Moldova și vor fi utilizate pentru a determina acceptarea în tabără. Cererile pot fi trimise prin intermediul e-mail-lor de mai jos, pagina GLOW TOBE Facebook, sau printr-un voluntar al Corpului Păcii în cazul în care satul, orașul sau regiunea are unul. Așteptăm cu nerăbdare să aplicați!

Cât costă?

Costurile: Participantul trebuie doar să acopere transportul tur-retur către tabără și 500 de lei pentru cheltuieli de tabără. Această taxă a taberei va acoperi mâncarea și orice alte cheltuieli necesare în timpul aflării în tabăra. Tabăra are căsuțe de tabără, cu un pat și facilități complete de duș.

Pentru a beneficia de o bursă, accesați AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente